Taylor Swift

Kép
Sztárok

Hatalmas büszkeség: Taylor Swift mellett magyar jelöltje is van az idei MTV Europe Music Awards-nak

A te kedvenced vajon köztük van?

Kép
Sztárok

Cover Girl lett a 69 éves Maye Musk, aki nem más, mint Elon Musk milliárdos feltaláló anyukája

Maye Musk olyan nevekhez csatlakozott, mint Katy Perry vagy Taylor Swift.

Kép
Sztárok

Na, ki kicsoda? Szupercuki fotók 10 sztár-testvérpárról akkor és most

Néha a hírességek is szeretnek nosztalgiázni – kiválasztottuk a legjobban sikerült gyerekkori tesófotókat és melléjük tettük, hogy néznek ki ezeket a testvérpárok mostanában.

Kép
Sztárok

Ááááá! Ilyen lehetetlen arcokat vágnak a sztárok a hullámvasúton

Taylor Swift, Beyoncé, sőt Bruce Willis is kifordul magából.

Kép
Sztárok

Új barátnő a láthatáron? Tom Hiddlestont egy Taylor Swift hasonmással kapták le a paparazzik - FOTÓK

Nem Tom lenne az első, aki volt szerelmét keresi minden lányban.

Kép
Sztárok

Tom Hiddleston nem sír Taylor Swift után - Így flörtölt kolléganőjével a díjátadón

Tom félreérthetetlenül flörtölt az Emmy díjátadón.

Kép
Sztárok

Calvin Harris bemutatja: A szakítás utáni élet 5 tipikus stádiuma

Mondjuk ki, Calvin Harrist csúnyán kidobták!

Kép
Sztárok

Nem semmi! Ezt mondta Tom Hiddleston Taylor Swifttel való kapcsolatáról

Tom Hiddleston végre megszólalt a szerelmével kapcsolatban!

Kép
Sztárok

Micsoda? Hallanod kell ezt a Hiddleswift összeesküvés-elméletet!

Taylor Swift és Tom Hiddleston hirtelen szárba szökkent románca talán nem is az, aminek látszik.

Kép
Sztárok

Nézd meg, milyen riasztóak lennének a legnagyobb sztárok szemöldök nélkül

Furcsa, első blikkre azt mondanánk, hogy az orr, a szem vagy a száj határozza meg igazán az arcunk karakterét, pedig a helyes válasz: a szemöldök. Döbbenetes, hogy mennyit számít! Vajon jól állna ez bárkinek is?

Kép
Sztárok

Wow! Ilyen riasztóan néznének ki szemöldök nélkül a legnagyobb sztárok

Furcsa, első blikkre azt mondanánk, hogy az orr, a szem vagy a száj határozza meg igazán az arcunk karakterét, pedig a helyes válasz: a szemöldök. Döbbenetes, hogy mennyit számít! Vajon jól állna ez bárkinek is?

Kép
Sztárok

Szakításai tették sikeressé - avagy Taylor Swift legismertebb számai az exekhez

Taylor Swift egészen sajátos módszert fejlesztett ki a szerelmi bánat ellen. Vedd magad elé az aktuális szemét pasi képét, írj a szakításotokról számot, csomagold menő videóklipbe és tálald fel a sztorit a világnak, hogy mindenki ezen csámcsoghasson. Vajon mikor jön a Calvin Harris változat?

Kép
Sztárok

Sztárok és anyukáik: Teszteld, hogy felismered-e a hírességek szüleit!

Rajongunk értük, követjük őket napi szinten, de most az is kiderül, hogy mennyire vagyunk képben a családjukkal. Mennyire esett messze az alma a fájától? Írd meg nekünk, hogy hány sztármamit sikerült eltalálnod!

Kép
Stílus

#inspiráció: Így hordják a sztárok a nyár legtrendibb színét

Az idei nyár abszolút befutója a rózsakvarc, de a rózsaszín szinte minden árnyalat jó választás erre a szezonra - kezdve a babarózsaszíntől, egészen a sötét mályváig. Nézd meg, mit viselnek mostanság a legstílusosabb sztárok, és inspirálódj a legszebb vörös szőnyeges- és utcai szettekből. Figyelem, nem csak Barbie babáknak!

Kép
Stílus

"Fantasztikus csapatunk van" - Nanushka-nagyinterjú

Sándor Szandra tíz év alatt megcsinálta azt, ami sokáig lehetetlennek tűnt Magyarországon. A legsikeresebb magyar márka, a Nanushka alapítójával beszélgettünk.

Kép
Sztárok

15 sokkoló fotó, ami bebizonyítja, hogy mennyit változott a világ 5 év alatt

Zajlik az élet! Főleg a sztárvilágban, ahol olyan gyorsan változnak a dolgok, hogy sokszor nem győzzük kapkodni a fejünket. Ám a következő képeket elnézve még mi is meglepődtünk - ennyire sok lenne 5 év?

Kép
Stílus

Kinek áll jobban? Két híresség ugyanabban a ruhában

Avagy, mikor itt a világvége. Előfordul, hogy két híresség ugyan abba a ruhába szeret bele, vagy férfiba, de ez most mellékes. És ha ez megtörténik, akkor az apokalipszis után fennmaradó generációnak fel kell tennie magában a kérdést – kinek állt jobban a szett? Csak egy győztes lehet!

Kép
Szépség

Frufruval és anélkül - Melyik áll jobban a sztároknak?

A frufru a hajszínváltás után a második, ami képes teljesen megváltoztatni a vonásaidat. Bár nem mindenkinek áll jól, de legalább egyszer érdemes kísérletezned vele, lehet, hogy meg fogsz lepődni annyira passzol majd hozzád. A drámai különbség a sztárok esetében is jól látható, szerinted frufruval vagy anélkül?

Kép
Sztárok

Ezekkel a képekkel nyitottak a legnagyobb sztárok az Instagramon

Ti még emlékeztek, hogy milyen volt a "nagy" belépőtök Instagramon? Olyan rég volt már. Kutakodtunk kicsit, és megnéztük, hogy a legnagyobb sztárok, mivel nyitották meg az Insta-életüket. Lady Gaga például egyből egy no-makeup szefivel indított - kezdődhet az időutazás?

Kép
Sztárok

A szőke ötven árnyalata: Ők Hollywood legdögösebb szöszi hírességei

Úgy tartják, a szőke hajszín minden nőnek jól áll, csupán meg kell találnunk a hozzánk passzoló árnyalatot. Az biztos, hogy a következő 15 híresség már tudja, mi a tuti - de ki a legdögösebb szöszi a városban? Segítsetek dönteni!

Kép
Sztárok

Neveletlen hírességek: A sztárvilág 10 legviccesebb trollja

A photobomb műfajában a hírességeknek is sikerült maradandót alkotniuk. Hogy kik a sztárvilág trolljai? Összeszedtük az eddigi legsikeresebb próbálkozásokat!

Kép
Sztárok

Celebnők uralják az Instagramot: Ezek voltak az év legnépszerűbb fotói

Itt a Top 5-ös lista az év legkedveltebb Instagram fotóiról! Gondoltad volna, hogy a legnépszerűbb képeket mind nők posztolták? Bizony! Ezek szerint az Instagramon nem az izmos testű sztárpasikat díjazzuk - hiszen a számokból kiderül, mindenki a dögös celeblányok életére kíváncsi. De kik lettek a dobogósok? Mutatjuk!

Kép
Sztárok

Ezek voltak az elmúlt évek legdurvább átalakulásai - FOTÓK

Nekünk is voltak rosszabb éveink, és ez ugyanúgy elmondható a stílusunkról is. Nincs ez máshogy a sztároknál sem - ahogy mennek az évek, sokszor a legbénábbak válnak a vörös szőnyeg királynőivé. Végül minden jóra fordult. Erre csak annyit tudunk mondani - hála az égnek!

Kép
Életmód

Kávé elvitelre - Ezt isszák kedvenc hírességeink

Kávézni nagyon jó és nagyon stílusos - tudják ezt a hírességek is, akik rohanó életmódjuk mellett nap mint nap elvitelre szokták kérni kedvenc koffeinadagjukat. Nézzétek csak!

Kép
Sztárok

Óriási büszkeség: Carrie Underwood is Abodi Dóra kreációjában tündökölt

Abodi Dóra egyszerűen elképesztő és mi nagyon-nagyon büszkék vagyunk rá! A legnagyobb sztárok viselik a magyar tervező ruháit Lady Gagától Taylor Swiftig. Legutóbb az ultramenő Rita Ora, most pedig Carrie Underwood válaszott ABODI kreációt. De lássuk csak szépen sorjában, hogy mi is történt tegnap!

Kép
Sztárok

Meglepő hírek: Ezért mondta le Rihanna a Victoria's Secret Showt

Kapkodjuk a fejünket, annyi minden történik most a Victoria's Secret háza táján. Kihírdették a sztárfellépőket, megvolt a modell casting, és kiderült ki viseli idén Fantasy Bra-t. Olvasd el gyors összefoglalónkat, hogy képbe kerülj!

Előző oldal
Következő oldal